Szolgáltatások

Dietetikai konzultáció

Dietetika konzultáció
Ár: 16 500 Ft

A dietetikai konzultációnk jelenleg leginkább online formában lehetséges. Persze, ha azt szeretnéd, hogy házhoz menjek Budapest környékén, az is lehetséges. Az első alkalommal megbeszéljük, mit szeretnél változtatni, van-e olyan kórképet, ami igényel diétát, vagy akár csak egy ellenőrzést szeretnél, hogy jól csinálod-e a dolgokat.

Dietetikai konzultáció kontroll

Dietetikai konzultáció kontroll
Ár: 12 500 Ft

A kontroll konzultációt azoknak javaslom, akik már voltak nálam és még nem értünk az étrend megreformálásának a végére, vagy szeretné leellenőrizni a tartott étrendjét. Általában 30-60 perc szokott lenni, főleg online formában.

Teljes dietetikai csomag

Dietetikai konzultáció kontroll
Ár: 25 000 ft/ 2x 60 ‘

Egy új étrend kialakításánál rendkívül fontos a visszajelzés, ellenőrzés. Nagyon sokszor nem is elég 1 óra, hogy mindent átbeszéljünk. A csomag az első konzultációt és a 2. kontroll beszélgetést tartalmazza, amelynek keretében meg tudjuk nézni a fejlődést, megbeszéljük az elakadásokat, receptezünk. Bátran ajánlom minden hozzám fordulónak, aki komolyan gondolja a változtatást, és szeretné, ha együtt nyomon követnénk az étrendje alakulását.

Étrendtervezés

Étrendtervezés
Ár: 17 000 Ft /hét

Az étrend tulajdonképpen egy receptgyűjtemény pontos adagokkal. Akkor javaslom, ha már jártál nálam konzultáción, az alapokat elsajátítottad és szeretnél kreatívabban, változatosabban táplálkozni. Egy heti étrend 7 nap 3- 5x-i étkezését tartalmazza. Persze az étkezések száma változhat annak függvényében, amit a konzultáción megbeszéltünk.

Fitoterápiás konzultáció

Fitoterápiás konzultáció
Ár: 9 500 Ft / 60 perc

Mivel nemrégiben elvégeztem a fitoterápiás kurzust is, így a dietetika mellett lehetőséged van gyógynövényes konzultációt is kérni. Hasonlóan zajlik, mint a dietetikai konzultáció: sokat beszélgetünk és kialakítunk egy, a számodra pozitív változást hozó terápiát.

Természetgyógyász szemléletű, komplex konzultáció

Dietetikai komplex konzultáció
Ár: 20 000 Ft / 90′

dietetikai és természetgyógyász szemléletű tanácsadás

Ez tulajdonképpen a táplálkozás beállítása a természetes, gyógynövényes terápia ötvözete. A dietetikai konzultációt egészítem ki fitoterápiás javaslatokkal: teákkal, tinktúrákkal, egyebekkel. Ez időben hosszabb is egy picit, hogy mindent érinteni tudjunk. Például, ha pajzsmirigy betegséged van inzulinrezisztenciával, ahol az étrendet is helyre kell tennünk és mondjuk más életmódbeli tüneted, vagy a pajzsmirigy funkciót is rendezni kell, amely gyógynövényes készítményekkel is szuperül megy.

Segédletek

Szénhidrátok felszívódása

Gyorsan és lassan felszívódó szénhidrátok.
Ingyenes

3 napos mintaétrend fogyókúrázó nőknek

3 napos étrend napi 5 étkezéssel a fogyás megtámogatására.
Ingyenes

Nyári PCO 1 hetes mintaétrend

7 nap, 5x-i étkezés a policisztás ovarium szindrómára szabva. Vegyes táplálkozással, könnyed fogásokkal.
9 500 Ft

Bevásárlólista hisztaminintoleránsoknak

Alap bevásárlólista hisztaminintoleránsoknak, minden élelmiszercsoporttal, nasikkal.
1 250 Ft