A kezdetek

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem a dietetikus képzést. Már a gimnázium alatt, sőt kicsiként is állandóan fogyókúráztam, érdekelt a táplálkozást, de főleg a biológia, gyógyítás. Imádom a hivatásomban, hogy szelíd módszerekkel tudok gyógyítani. Segítek jobbá tenni a betegeim mindennapjait, az egészségi állapotukat a megfelelő étrenddel.

Főiskola utáni munkásságom

Alig fél éve voltam diplomás dietetikus és iszonyat szerencsésként egy szuper magán egészségügyi intézményben kaptam munkát, ahol sokat tanultam és innen is hálásan köszönöm azt az egy évet, amíg teljes munkaidőben velük dolgozhattam. Itt tanultam meg igazán, hogyan is kell egy szakmai vagy laikusoknak szóló dietetikai tartalmat megírni, vagy hogyan kommunikáljak facebook posztokat úgy, hogy azok elég informatívak, de közérthetőek is legyenek. Emellett jópár klubot tartottam, főként cukorbetegek, inzulinrezisztensek részére, élő videókat forgattam. A klubok mellett mégis a dietetikai rendelésemet élveztem leginkább, ahol is szemtől-szemben ültem a pácienssel, minden figyelmemet, tudásomat neki szenteltem abban az 1 órában. Akkor csak ő létezik, azért vagyok, hogy fellélegezve, megkönnyebülten távozhasson a rendelőből.

 

Az utamra találtam

Alig fél éve dolgoztam a cégnél, újra éreztem a hívást, lelkem üzenetét, hogy a holisztikus szemlélet, a természetgyógyászat az én utam. Elvégeztem a természetgyógyász alapképzést, ahol rengeteg szelíd gyógyító, gyógyító folyamatokat beindító eljárást ismertem meg. A vizsga sikeressége sem volt kétséges.

A gyógynövények szeretete

Ezek után a fitoterapeuta képzésre esett a választásom, amelyet mindig is közel éreztem magamhoz. A gyógy- és fűszernövények változatos felhasználásával (bizony, nem csak teát készíthetünk belőlük) bővíteném ki dietetikai rendelésem, hiszen a régi korok sámánasszonyai, gyógyítói is a természet ajándékait használták, és vallom, hogy a mai kor emberének is vissza kell találnia a természethez, hogy megnyugvást szerezzen a sűrű hétköznapoktól.

Holisztikus segítő

A tanácsadásomon tehát a hozzám betérőt, mint lélek-szellem-test hármast figyelem, és igyekszem az elbillent egyensúlyi állapot helyreállításában segédkezni. Kinél gyógynövény készítményeket ajánlva, kinél pedig táplálkozási tanácsokat sorolva. Ez vagyok én: dietetikus, természetgyógyász, fitoterapeuta, nő, társ, segítő lélek. Fordulj hozzám bizalommal, én meghallgatlak.